Így készül el az ajándéka, az alapanyag kiválasztásától a Mívesfa késztermékig

 • Kommunikáció

  Megrendelések beérkezése a Webáruházon keresztül, e-mailen és telefonon is történhet. A rendelésről minden fontos információt megtudhat a Rendelés menete leírásunkban. Egyedi termékekről számítógépes látványtervet készítünk, mely alkalmas a grafika és a helyesírás ellenőrzésére.

 • Tervezés-kivitelezés

  Az Ön által elképzelt ajándék tervezése digitálisan készül. A jóváhagyott terv után, elindítjuk a megrendelt fa ajándék gyártását. Legyen az fakönyv, faóra, címer, asztali kiegészítő, emlékplakett, dombormű, vagy más fa ajándéktárgy a kínálatunkból, mi bármelyiket ugyanolyan gondossággal készítjük el Önnek.  A kreatív ötletet, gondos tervezést, aprólékos megmunkálás követi, mely gépi és kézi műveleteken megy végig. Ezt követően professzionális felületnemesítésre kerül sor. Különleges termékeknek egyedi sorszámot adunk, ezzel is igazoljuk származását, garanciáját.

  Fontosnak tartjuk, hogy az ajándékok egyediek és különlegesek legyenek, ezt fokozza a fa adottsága, mintázata.

  Mindezek a folyamatok azért fontosak, hogy az ajándék átadása, ünnepélyes és méltó legyen az alkalomhoz. Ez az ajándék örök emlék, mely mély érzelmeket, emlékeket hoz a felszínre és az idő múlása sem koptatja el.

  Különleges igényével keressen fel minket!

 • Alapanyag kiválasztása

  Fafajták közül túlnyomó többségben a hazánkban honos fák feldolgozását helyezzük előtérbe, azonban készítünk, különleges fákból készült ajándékokat, ilyen például a bubinga, niangon, afrormosia. A feldolgozott alapanyagoknál, figyelembe vesszük ügyfeleink igényeit is.

 • Alapanyag előkészítés

  Az alapanyag előkészítése nagy figyelmet és precizitást igényel. Egy rosszul megmunkált fa nehézségeket és pontatlanságokat okozhat. Fontos a pontos műveletek elvégzése, mert a folyamat végén csak így tudunk minőségi készterméket előállítani.

Ne maradjon le!

Ajándékötletek, újdonságok, egyedi ajánlatok hírlevél feliratkozóinknak.

.............................

Függetlenül ellenőrzött
1012 vélemény