Így készül el az ajándéka, az alapanyag kiválasztásától a Mívesfa késztermékig

 • Kommunikáció

  Megrendelések beérkezése weboldalon keresztül, e-mailen és telefonon is történhet. Egyedi termékekről számítógépes látványtervet készítünk, mely alkalmas a grafika és a helyeírás ellenőrzésére.

 • Tervezés-kivitelezés

  Tervezés digitálisan készül. A jóváhagyott terv után, elindítjuk a megrendelt fa ajándék gyártását, ami lehet fakönyv, faóra, asztalióra, címer, plakett, dombormű…, fajátékok, egyedi lakberendezési kiegészítők, egyedi bútorok. A kreatív ötletet, gondos tervezést, aprólékos megmunkálás követ, mely gépi és kézi műveleteken megy végig, ezt követően professzionális felületnemesítésre kerül a sor. Különleges termékeknek egyesi sorszámot adunk, ezzel is igazoljuk származását, garanciáját.

  Fontosnak tartjuk, hogy az ajándékok egyediek és különlegesek legyenek, ezt fokozza a fa adottsága, mintázata.

  Mindezek a folyamatok azért fontosak, hogy az ajándék átadása, ünnepélyes és méltó legyen az alkalomhoz. Ez az ajándék örök emlék, mely a mély érzelmeket, emlékeket hoz a felszínre és az idő múlása sem koptatja el.

  Különleges igényével keressen fel minket!

 • Alapanyag kiválasztása

  Fafajták közül túlnyomó többségben a hazánkban honos fák feldolgozását helyezzük előtérbe, azonban készítünk, különleges fákból készült ajándékokat, ilyen például a bubinga, niangon, afrormosia… Feldolgozott alapanyagoknál, figyelembe vesszük ügyfeleink igényeit is.

 • Alapanyag előkészítés

  Alapanyag előkészítése nagy figyelmet és precizitást igényel. Egy rosszul megmunkált fa, nehézségeket, és pontatlanságokat okozhat. Fontos, a pontos műveletek elvégzése, mert a folyamat végén csak  így tudunk megfelelő készterméket előállítani.