Az alapanyag kiválasztásától a Mívesfa késztermékig

 • Alapanyag választás

  Többféle fafajtát használunk, európait és más egzotikus, trópusi fákat is. Az ügyfelek igényei határozzák meg, mikor melyik típusú fa kerül feldolgozásra.

 • Kommunikáció

  Megrendelés beérkezésekor, az egyedi megrendeléseket megtervezzük, ellenőrzésre visszaküldjük, és csak a jóváhagyott terv után indítjuk a gyártást.

 • Alapanyag előkészítés

  Az alapanyagot először számunkra megmunkálható állapotba hozzuk, vágjuk, gyaluljuk.

 • Tervezés-kivitelezés

  Tervezés digitálisan készül. A jóváhagyott terv után, elindítjuk a megrendelt faajándék gyártását, ami lehet ajándék-, dísztárgy, falióra, asztalióra, fajátékok, plakettek, címerek, egyedi lakberendezési kiegészítők, egyedi bútorok. A kreatív ötletet, gondos tervezést, az aprólékos megmunkálás követ, mely gépi és kézi megmunkálás, ezt követően a professzionális felületnemesítésre kerül a sor. Különleges termékeknek egyesi sorszámot adunk, ezzel is igazoljuk származását, garanciáját.

  Fontosnak tartjuk, hogy az ajándékok egyediek és különlegesek legyenek, ehhez megfelelő faanyag, és hozzá illő felületnemesítés is hozzájárul.

  De ennél sokkal fontosabb az ünnepi alkalom, amikor ajándékozó átadja és az ajándékozott örömmel fogadja a neki szóló ajándékot. Ez az ajándék örök emlék, mely a mély érzelmeket, emlékeket, az idő múlása sem koptatja el.

  Keressen meg mindet különleges igényével!