Fa ajándékok

a Mívesfa alkotóműhelyében

Mívesfa alkotóműhelye, egyedi módon tervezett, megmunkált, felületnemesített fa ajándékok készítésére specializálódott. Szeretjük a természetet, a természetes érzéseket, szeretünk fával dolgozni, a fában lévő kreatív lehetőségeket meglátni.

Összetett alkotói, gyártási folyamat segítségével különleges ajándéktárgyakat, egyedi-, természetes hatású-, plasztikus dísztárgyakat készítünk. Figyelünk az aprólékos tervezésre, kivitelezésre, a kézi megmunkálásra. Termékeinket megrendelőink saját ötletei alapján is elkészítjük.

Filozófiánk: hálásak vagyunk a Teremtőnek és a természetnek, hogy ily sok csodálatos anyaggal ajándékozott meg bennünket. A fa, mellyel együtt nőttünk fel, ami a levegőt adta nekünk, elkísér bennünket bölcsőnktől a sírunkig. Ez a jó kapcsolat, egyensúly, szerintünk csak úgy tartható fenn, ha nem csak kapunk, hanem adunk is. Exkluzív fa termékünk mellé adunk egy magot, hogy a természet csodájából készült termék hálájaként, minden kedves vásárlónknak lehetősége legyen egy fát ültetni.

Design-Funkció

Használati értékek

Nagy hangsúlyt fektetünk az emberközpontú formákra, látványra, harmóniára, és a használhatóságra. Igyekszünk az ajándéktárgyaknak funkciót adni, ami még maradandóbbá, hasznosabbá teszi a terméket. Fontos számunkra, hogy az Ön által átadott ajándék, ne csak egy félretehető tárgy legyen, hanem, egy olyan ajándék, ami nap mint nap szem előtt van, ami emlékezetessé teszi az régmúlt ünnepnapot.

Ügyfélközpontúság

Mívesfa csapata, elkötelezett a megrendelő által elképzelt ajándék pontos megtervezésére, a termékek minőségi előállítására. A termékek megtervezésétől az átvételig, folyamatos kapcsolatban vagyunk ügyfeleinkkel. Örömmel fogadjuk a véleményeket, átélt örömök megosztását. Minden véleményből tanulunk, ami tovább fejleszt, ami inspirál új termékek megalkotására.

Mívesfa termékeinek megálmodója, kreatív létrehozója Muszka Kálmán.
Csapatunkban Ő a legkreatívabb, ami nála nem csak egy képesség, hanem egy gondolkodásmód is, ami lehetővé teszi, hogy egyedi és innovatív megoldásokkal tudjuk az Ön számára különlegessé tenni az ajándékozás pillanatát.

Önnel telefonon és e-mailben Muszkáné Gajdács Beáta tartja a folyamatos kapcsolatot, az érdeklődéstől a termék elpostázásáig. Néha előfordul, hogy kollégánk Bokor Attila fogja Önt e-mailben megkeresni vagy válaszolni a kérdéseire.

Ne maradjon le!

Ajándékötletek, újdonságok, egyedi ajánlatok hírlevél feliratkozóinknak.

.............................

Függetlenül ellenőrzött
1000 vélemény