Fajátékok

Tudta Ön, hogy fajátékokat is készítünk?

A Mívesfa a különleges fa ajándéktárgyak mellett minőségi kül- és beltéri fajátékok készítésével is foglalkozik. Nagy öröm számunkra, hogy az egyre szélesebb termékkínálatunkból kicsiknek és nagyoknak egyaránt tudunk kedvezni valami különlegessel.

Figyelem!

A Fajátékwebáruház a fajátékoknak fenntartott, a Mívesfa Webáruháztól elkülönítve működő webáruház.

A Fajátékwebáruházban a fajátékok, míg a Mívesfa Webáruházban az ajándéktárgyak megrendelését és megvásárlását tudja lebonyolítani.

A gombra kattintva elhagyja Mívesfa weboldalunkat és átlép a Fajátékwebáruházba.

Tovább görgetve ízelítőt kap fajáték kínálatunkból.

Hogyan kezdődött?

10 évvel ezelőtt egy baráti társaság kitalálta, hogy szerveznek egy hagyományos május elsejei családi majálist. Célkitűzés volt, egy napra kimozdítani és összekovácsolni a családokat, barátokat. Szervezés közben merült fel olyan játékos programok összeállításának gondolata, ami kicsiket és nagyokat egyaránt szórakoztat, aktivitásra ösztönöz.

Ekkor pattant ki az ötlet a fejünkből. Mi lenne, ha erre a különleges napra elkészítenénk a régi idők fajátékait? Olyan játékokat, amikkel a gyerekek és a szülök közösen tudnak játszani, többen körbe tudják állni, és ami hosszabb időre is le tudja kötni az egész család figyelmét. Az ötletelést tettek követték, mely során olyan játékokat alkottunk, amikhez logika, ügyesség, kitartás és türelem is szükséges.

Fajátékok készítésének eredménye

A rendezvényre Gellértegyházán került sor, ahol a hatalmas tér, a fák,  és a friss levegő ideális környezetet teremtett. A fajátékoknak óriási sikere lett. Öröm volt látni az arcokra kiült győzelem élményét, a szülőket, akik önfeledten versenyeztek gyermekeikkel, futkároztak és a nap végén megfáradva, élményekkel teli tértek haza.

Ez az élmény adott lendületet a fajátékok készítéséhez

Ettől kezdve, folyamatosan készítjük az újabbnál újabb fajátékokat. Műhelyünk olyan fajátékok gyártására specializálódott, melyek párban vagy csapatban, szabadban és zárt térben, különböző korosztályok számára is használhatók. Szeretjük a természetet, a természetes érzéseket, szeretünk fával dolgozni és a fában lévő kreatív lehetőségeket megélni.

Fajátékaink előnyei

  • Nagy hangsúlyt fektetünk az aprólékos tervezésre, kivitelezésre, a kézi megmunkálásra.
  • Fontosnak tartjuk a minőségi felületkezelést, ami hosszú évekre megvédi a fát a természeti hatásoktól.
  • Fajátékok természetes anyagból készülnek, amelyek nem tartalmaznak káros anyagokat.
  • Masszívak, nem kell félni, hogy eltörik, ha rálép vagy ráül a gyermek.
  • Több generációra tervezett, strapabíró játékok.

Ízelítő fajáték kínálatunkból

Mívesfa fajátékok vásárlása

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy Önnek és gyermekének a legjobb alapanyagból, a legkorszerűbb felületkezeléssel, tartós és hasznos fajátékokat készítsünk. Jelenlegi termékkínálatunkat a Fajátékwebáruházban, a lenti gombra kattintva megtekintheti és megvásárolhatja. Egyedi megrendelésre is készítünk fajátékokat, megrendelőink igényeit és a mi szaktudásunkat figyelembe véve. Ötleteivel, elképzelésével keressen meg minket a 30/207-1322-es telefonon vagy az info@fajatekwebaruhaz.hu e-mail-címen.

Figyelem!

A Fajátékwebáruház a fajátékoknak fenntartott, a Mívesfa Webáruháztól elkülönítve működő webáruház.

A Fajátékwebáruházban a fajátékok, míg a Mívesfa Webáruházban az ajándéktárgyak megrendelését és megvásárlását tudja lebonyolítani.

A gombra kattintva elhagyja Mívesfa weboldalunkat és átlép a Fajátékwebáruházba.

Ne maradjon le!

Ajándékötletek, újdonságok, egyedi ajánlatok hírlevél feliratkozóinknak.

.............................

Függetlenül ellenőrzött
984 vélemény