Biankó ajándék

Az ajándékozás igazán nehézzé válhat,  amikor gyorsan kell egy nagyon frappáns ötlet. Egy ötlet, ami megoldás az ajándékozásra, még ha érezzük is, hogy nem a legmegfelelőbb. Azonban az ilyen ajándékok között is található olyan, ami nem hétköznapi, amin látszik, hogy nívós, különleges ajándék. Maga a biankó kifejezés először egy kommersz terméknek is tűnhet, mint egy üveg bor, virág, vagy egy bonbon, pedig ezekben a termékekben is megtalálható a szépség, egyediség.

Mi a célja egy biankó ajándéknak?

Egy a hirtelen jött meghívásra, az ajándék kiválasztása, ne gond legyen, hanem egy könnyed, frappáns megoldás. Ami hétköznapinak is mondható, de mégsem az, és, hogy miért mondom ezt? Pár gondolattal lejjebb megmutatom.

Milyen előnye van egy biankó ajándéknak?

  1. nem kell tervezgetni,
  2. nem kell ötletelni mi legyen ez az ajándék
  3. sokak számára elérhető
  4. még olcsóbb is lehet, mint egy egyedi termék
  5. gyorsan hozzáférhető, nem kell napokat várni rá

Milyen hátránya van egy biankó ajándéknak?

  1. nem az általunk kigondolt ajándékot ajándékozzuk
  2. szívünk szerint mást adnánk, de nincs idő a megtervezésre, kivitelezésre
  3. még lehet, hogy a színe sem tetszik
  4. nem tudjuk személyre szabni
  5. nem tudjuk a gondolatainkat átadni,

Egyre többen törekszünk a különleges ajándékozásra

Sokan nagyon ügyes kezűek, és igyekeznek az általuk előállított ajándékkal kedveskedni. Nagyon kedves gesztus, amikor valaminek az elkészítése szívvel-lélekkel történik, amikor az időt nem sajnálva beleteszik az idejüket, ötletüket egy ajándékba. Ennél becsesebb meglepetés nagyon ritka.
Egy ilyen ajándékot gondosan meg kell tervezni, ötletelni kell a kinézeten, tartalmon, ki kell választani, majd beszerezni a megfelelő alapanyagot, melyeket sokszor nem lehet egy boltban megoldani. Ebben az esetben időt, energiát kell áldozni a boltok körbejárásával. Amint az alapanyagok megvannak, szükség lehet hozzá némi segédeszköz, amely az ajándék nagyságától, minőségétől függően, különböző gépesítést is igényelhet. Ha ez mind megvan, már csak az időnket kell rászánni, hogy elkészüljön a nagy napra.

Mi van akkor, ha nincs idő ajándékot készíteni, ugyanakkor szeretnénk egy különleges meglepetést, minél gyorsabban?

Ha tudunk némi kompromisszumot kötni a gyorsaság és egyediség között…

Akkor erre is van megoldás

Ahhoz, hogy gyorsan, minőségi ajándékhoz jusson, elkészítettük Önnek néhány biankó születésnapi fakönyvet.

A biankó fakönyvek, egy születésnapi köszöntőt, és egy idézeteket tartalmaznak.  Ezekre a könyvekre utólag nem kérhetőegyedi szöveg. Ezeket a kiváló minőségű ajándékokat személyre szabni csak úgy tudjuk, ha a hátuljára kerülő tanúsítványra, ráírjuk az ajándékozók nevét.  Szolidan jelen lesz kitől kapta az ajándékot, melyre évek múltán is biztos emlékezni fog.

Kinek hasznos a biankó fakönyv?

– aki elfoglalt és nincs ideje boltról-boltra szaladgálni
– aki gyors megoldást keres
– akinek fontos a minőség
– aki szereti a különlegességeket
– aki szeret mást adni, mint a többség
– akinek fontos az elegancia
– aki örök emléket szeretne ajándékozni
– aki átlagon felüli ajándékot szeretne ajándékozni

Biankó fakönyvek nőknek és férfiaknak egyaránt ajándékozható

Biankó fakönyvek kialakítását, úgy oldottuk meg, hogy alkalmas legyen nők és a férfiak számára is. Színük szolid és egyben elegáns, a rajta lévő születésnapi köszöntő, meghitt gondolatokat tartalmaz, formája nem mindennapi. Kiváló ajándék 40, 50, 60, 70, 80 éves születésnapra. Fakönyv átadásának eleganciáját fokozza a díszdoboz, mely kellemes tapintású, diszkrét megjelenésű anyaggal van bélelve.

Ha megtalálta az Önnek legkedvesebb biankó fakönyv ajándékát, kérem mielőbb adja le rendelését. Felmerülő kérdés esetén hívjon a 30/207-1322-es telefonon. Biankó fakönyvet megrendelés másnapján postázni tudjuk. Termékpalettát folyamatosan bővítjük, az igényeknek megfelelően, ezért minden észrevételt, ötletet szívesen fogadunk.