Kialakult helyzetre való tekintettel…,
se feledkezzünk meg az ünnepeltek ajándékozásáról!

Az elmúlt napokban, hazánkban is jelentős mértékben előtérbe került koronavírus. Hetekkel ezelőtt érezhető volt a közeledése, de nem gondoltuk, hogy ekkora hatással lesz ránk is.  Úgy gondolom senki sem számított a hirtelen jött változásra, ennek következében még nem vagyunk felkészülve a változásra, a hogyan továbbra. Sejtésünk van, de pontosan nem tudjuk mi fogni történni, mi vár ránk.

Mindenki erről beszél, találgatunk, összeesküvés elméleteket gyártunk, logikai összefüggések keresünk, hazai és külföldi szakemberek véleményét figyeljük és igyekszünk számunkra fontos információkból továbblépni, megoldásokat keresni.

Mindenek ellenére az élet megy tovább, a hogyan-t még nem sejtjük, de a változás hatását rövidesen megérezzük. Nagyon sokan bízunk a gyors lefolyásban, a mihamarabbi, számunkra kedvező jövő eljövetelében.

Egyenlőre mérséklődnek a szűk családi, baráti, munkahelyi beszélgetések, megemlékezések megtartása. Azonban ne feledkezzünk meg szeretteink születésnapjáról, házassági évfordulójukról, házasságkötésekről, nyugdíjba vonulásáról, névnapjáról, babavárásról…

Sok lehetőségünk van az ünnepelt felköszöntésére, ajándékozására:

  • amíg van áram, és internet, levelet írhatunk az ünnepeltnek
  • telefonon felhívhatjuk
  • ma már egy képeslap elküldéséért, sem kell postára menni

Ha ennél komolyabb ajándékban gondolkodik, akkor ajándékozási döntését az alábbi ötlettel szeretnénk segíteni:

  1.  Mívesfa oldalunkon, különböző ajándéktárgyakat, dísztárgyakat talál az ajándékozáshoz
  2. válogathat születésnapra, házassági évfordulóra, nászajándékba, díszdobozos fakönyvet, különleges faliórát, díszes fatálcát, asztaldíszt…
  3. termékeink többsége személyre,- alkalomra szabhatóak
  4. termékekre jókívánságot, alkalomhoz illő rövid gondolatot, idézetet, ajándékozók nevét is kérheti
  5. mivel most személyesen nem tudja átadni az ajándékát, ezért egy ünnepi, szintén névre szóló ajándékkártyát nyomtatunk az Ön által kért nevekkel, dátummal, amit egy borítékba teszünk és az ajándékhoz tűzzük
  6. a csomagot pedig közvetlen az ajándékozott címére kérheti, így az ünnepelt fogja kibontani és elolvasni az Ön jókívánságát, kézbe venni az Ön ajándékát.
  7. megrendeléskor kérje a ajándékkártyát, adja meg az ajándékozott nevét (neveket), dátumot és az ajándékozók nevét. A szállítási címhez, pedig adja meg az ajándékozott címét.

 

Az ajándékozásra, mindketten emlékezni fognak

Ebben az esetben az ajándékozás örömét személyesen nem fogja átélni, nem  fogja látni, amikor az ajándékozott kibontja a csomagot, nem látja az ünnepelt meglepett arcát, de higgye el, tudatni fogja Önnel az örömét, meg fogja köszönni a figyelmességét, a kedvességét, a szeretetét. És ahogy mondani szokás, kapni jó, de adni még jobb, ebben a távolságtartó időszakban, méginkább.