KÜLÖNLEGES AJÁNDÉK

A különleges ajándéknak sok jellemzője lehet, többek között az is jellemzi őket, hogy van egy eszmei értékük és egy fizikai, pénzben kifejezhető értékük. Az eszmei vagy előszereteti értéket leggyakrabban az jelenti, ha az ajándék egyedi, megismételhetetlen.

Mitől lesz az egyszerű ajándékból különleges ajándék?

Kiemelek 5 olyan jellemzőt ami meghatározó ebben a kérdésben.

  1. Az ajándékba belefektetett munka:

A kézzel készített, vagy saját kezűleg készített tárgyak kiemelten értékesek, mert az ajándékozó sok kreatív energiát, időt, fektetett a létrehozásukba. A házilag készült hímzések, kötött, horgolt, varrott egyedi ruhadarabok, terítők, grafikák festmények faragott  tárgyak, megismételhetetlenek.

Az életidő amit az alkotó beletett, a lelki töltet ami a létrehozása közben beépül a tárgyba, magas érzelmi értéket adnak az ajándéknak. Ez az érzelmi érték, mindig magasabb mint a tárgy pénzben kifejezhető értéke. Például az anyukák évtizedekig megőrzik a gyermeküktől kapott első anyák napi képeslapot, amiben a gyermekük először írta le saját rajza mellé saját kézzel a köszöntő verset.

  1. Az ajándék személyes minősége:

Ha az ajándék egy ereklye, ami a családban generációról generációra öröklődik, ez nagyon nagy jelentőséggel bírhat a megajándékozott számára. Az érzelmi kötődés a dédszülőkhöz vagy kiemelkedő teljesítményt felmutató nagyszülőkhöz komoly érzelmi értékkel bír. Személyes különleges ajándéknak számít az is, ha az ajándék egy közösen megélt meghatározó eseményhez, kiemelt alkalomhoz, közös alkotáshoz, közös teljesítményhez, vagy egy kedves helyhez kötődik, ahol az ajándékozó és a megajándékozott emlékezetes időszakot töltöttek el együtt.

  1. A meglepetés ereje:

Ha váratlanul kap valaki ajándékot, az attól is különlegessé válik, hogy nem számított rá az illető. A meglepetés erejét fokozza hogy olyan személytől vagy csoporttól jön az ajándék akire nem számított. Olyan időpontban jön az ajándék amikor nem számítanak rá.

  1. A törődés támogatás:

Különlegessé teszi az ajándékot, ha az egy nehéz helyzetben segítséget jelent a megajándékozott számára. Ilyen módon egészen hétköznapi praktikus dolgokat is szoktak ajándékozni, amelyek az életvitelt segíthetik, és igen sokat jelenthetnek annak, aki kapja, mivel a törődést, gondoskodást érzi általuk.

  1. Milyen a “tökéletes ajándék”?:

Ez a legkülönlegesebb kategória, mert csak az tud tökéletes ajándékot adni, aki mélyen ismeri a megajándékozott lelkiségét vágyait, álmait, személyiségét értékrendjét, hobbiját.

A különleges ajándék akkor lesz tökéletes, ha a megajándékozott valóban erre vágyott, nagyon értékeli, és amit saját maga valószínűleg nem tudott volna megszerezni vagy elkészíteni. Évek múlva is magas értékkel bír a megajándékozott számára. Tökéletes ajándék az, amit az ajándékozó nagy gonddal és körültekintéssel választott ki a számunkra.

A mívesfa weboldalán segítséget adunk a különleges ajándék megvalósításához.

Itt lehetőség van arra, hogy olyan ajándékot találjunk ami nemes anyagokból, kézzel készül el. Szemet gyönyörködtető látvány, magas minőségű, és olyan eszmei tartalommal látható el, ami valóban illő a megajándékozott személyiségéhez és az alkalomhoz.

Az itt található dísztárgyak, egyedi bútorok, fajátékok, faliórák, faragott képek, plakettek, az épített környezetünkbe illeszthető, magas minőségű, időtálló kültéri táblák, mind egy-egy ötlet, amit a megrendelő a saját idézetével saját elképzelésével kiegészíthet. Így közösen létrehozzuk azt az ajándékot, ami igazán egyedi, és szívhez szóló örök darab lesz.

Milyen alkalmakra készíttessünk különleges ajándékot?

Olyan alkalomra ami csak egyszer fordul elő az életben:

Ha egyéni terv egyéni stílus megvalósítása a feladat, örömmel vesszük a megkeresést.
Nézzen körül a webáruházunkban és álmodja meg a különleges ajándékot szeretteinek, barátjának, kedvesének.

Írjon nekünk a következő e-mail címre! info@mivesfa.hu

Hívjon bátran a következő telefonszámon! :+36 30/207-1322

1 válasz

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük