Házassági évforduló

A házassági évforduló napja nagy jelentőséggel bír a párok életében. Legtöbb házaspár ezt a napot minden esztendőben megünnepli. Ahogy telnek a napok, gyűlnek az évek, egyre több a közös élmény. Megszületnek a gyerekek. Elballagnak, érettségiznek, diplomáznak. Közben a pár nehézségek, örömök, sok munka árán egymásért a családért dolgozik. A házassági évforduló megünneplése valójában az élet és a család megünneplése.

Családi ünnep házassági évforduló alkalmából

Az évfordulók ünneplése folyamatosan változik, hiszen amíg a pár kettesben él, amíg nem érkeztek még meg a gyermekek, a fiatalok szeretik élmény ajándékokkal meglepni saját magukat. Eleinte leginkább maga a pár és a nagyon szűk családtagok tartják számon ezt az évfordulót.

Ahogy a család erősödik, és nő a létszám, a gyerekek nőnek, majd jönnek az unokák, dédunokák, a házassági évforduló napja is egyre nagyobb családi ünneppé válik. Nagy dolog ha egy pár évtizedeken át együtt tud élni, szeretetben, az élet minden viharában helytállva! A kerek évfordulók alkalmával, az összetartó családok nagy összejövetelt szerveznek, és nagy figyelmet fordítanak arra is, hogy az esemény súlyához méltó ajándékokat találjanak az ünnepelt házaspár részére.

A bankett egy idő után hasonló lesz egy mini lakodalomhoz. A házassági évfordulókat a hagyomány szerint külön elnevezéssel illetjük.

Például a 10. évforduló a rózsalakodalom  25. házassági évforduló az ezüstlakodalom,  az 50. évforduló az aranylakodalom, a 60. évforduló a gyémántlakodalom, a 70. évforduló a platinalakodalom.

Ezek megszervezése majd lebonyolítása is komoly feladat!

 • Mikor tud minden családtag eljönni?
 • Mi legyen a nagy esemény helyszíne, hol férünk el?
 • Mi legyen a menü? És ekkor jön a nagy kérdés!
 • Mit adjunk az ünnepelteknek ajándékba ezen a szép napon?
 • Közösen adjunk egy nagy értékű ajándékot, vagy egyeztessünk és ki-ki egyénileg találja meg az alkalomhoz illő ajándékot ?

Elmaradhatatlan kellékek

A virág szépsége és illata gyönyörűen elmondja hogy milyen fontos számunkra az ünnepelt pár. Időben rendeljünk csokrot, hogy a virágkötőnek legyen lehetősége az eseményhez a legalkalmasabb  virágokat beszerezni.

Ha szeretnénk hogy az eseményről jó minőségű fotók és videók készüljenek, akkor érdemes időben találni erre is egy szakembert. A mobiltelefonokkal igazán szép fotók készülnek manapság, de ha mi magunk szeretnénk fotózni, akkor egy családtag mindig lemarad a képről. Így aki a fotókat készíti akár úgy is járhat hogy ő nem lesz megörökítve a szülők nagyszülők vagy a dédszülők házassági évfordulós fotóin!

Mit ajándékozzunk a házassági évfordulóra?

A kerek házassági évfordulók alkalmával emlékezetes, exkluzív, személyes ajándékot kívánunk adni a kedves házaspárnak. Ilyet pedig csak az tud kitalálni, aki jól ismeri őket.

Ajándék fakönyv, házassági évfordulóra

A házaspár kedvenc időtöltéseit, hobbiját, habitusát humorát csak a legbelsőbb kör, a családjuk ismeri. A találó, valódi örömet adó, különleges ajándék jellemzőiről már írtunk egy cikket, mitől különleges egy ajándék

Az ajándék egyedisége komolysága és személyre szabása, igazán értékessé teszi azt a megajándékozott szemében. Hiszen a személyesség mögött szeretet, közelség, közös emlékek, együtt töltött idő, egymás mélységes ismerete, tisztelete rejlik.

Az ilyen egyedi, maradandó, nemes anyagokból készült ajándékok elkészítésével foglalkozunk mi is. A Mívesfa katalógusában számos ajándékötletből meríthet ihletet, aki valamilyen különleges ajándéktárgyat, névre szóló egyedi idézettel, üzenettel ellátva szeretne ajándékozni szeretteinek.

Egyéni terv, egyéni stílus megvalósítása a feladat, örömmel vesszük a megkeresést.
Nézzen körül a webáruházunkban és álmodjon egy különleges ajándékot szeretteinek, barátjának, kedvesének.

Írjon nekünk a következő e-mail címre! info@mivesfa.hu

Kérdés esetén hívjon a következő telefonszámon! Muszkáné Gajdács Beáta+36 30/207-1322

1 válasz
 1. T. Zsuzsa
  T. Zsuzsa says:

  A díszdobozos fakönyv nagyon szép! Köszönöm a gyors, pontos és gyönyörű munkát és az udvarias ügyintézést!
  Munkájukhoz erőt, egészséget és sok sikert kívánok! T. Zsuzsa

  Válasz

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük